megmunkalva-logo

Rólunk

Mi ez az egész?

A megmunkalva.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy hiánypótló módon, a gépiparra specializáltan megjelenést, bizalomépítési lehetőséget biztosítson ügyfeleinek. Emellett platformként szolgál álláshirdetések, valamint rendkívül egyszerűen létrehozható jelölti profilok közzétételéhez.

A vízió, célkitűzés

  • A kis-, és középvállalatok akár már a megalapításuk pillanatától észrevehetők legyenek potenciális megrendelőik számára azáltal, hogy oldalunkon egyszerűen, költséghatékonyan tudják bemutatni szolgáltatásaikat.
  • A nagyvállalatok könnyedén megtalálják a számukra ideális partnert, változatos igények és magas minőségi elvárások mellett is.
  • A regisztrált vállalatok megtalálják az értékteremtésükhöz szükséges humán erőforrást az oldal által kínált álláshirdetési lehetőség és rendhagyó jelölti adatbázisunk segítségével.
  • Munkakeresés kellemetlenségek nélkül a személyes adatokat nem tartalmazó jelölti profilokkal.
  • A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően törekszünk arra, hogy idővel minden „hozzávaló” megtalálható legyen az oldalon, ami egy gépipari vállalat működéséhez szükséges.
megmunkalva-rolunk

Jól hangzik, de mindezt hogyan?

kulcsszo

Kulcsszó alapján történő megjelenés

Céges regisztrációt követően profilja az Ön által definiált kulcsszavakra fog megjelenni, az Ön által választott kategóriákban.

Tehát ott lesz látható, ahol szükség van a szolgáltatására!

cikkek-allashirdetesek

Azonnal látható cikkek, bejegyzések

Az érdeklődő a profilja megtekintése során a regisztrációnál megadott adatok mellett rögtön láthatja a profilhoz kötődő PR cikkeket és a pillanatok alatt létrehozható blog bejegyzéseit, álláshirdetéseit. Ezen elemek segítségével növelheti a bizalmat szolgáltatásai, termékei iránt.

kapcsolatfelvetel

Gyors kapcsolatfelvételi lehetőség

A böngészést követően az érdeklődő egyetlen kattintással kapcsolatfelvételt kezdeményezhet.

Innentől már minden adott egy sikeres üzlethez!

allashirdetes

Álláshirdetések közzététele, jelöltek keresése

Tegyen közzé álláshirdetéseket és böngéssze jelölti adatbázisunkat. Lépjen kapcsolatba egyszerűen az Ön számára érdekes jelöltekkel!

A szakmai önéletrajzot már közvetlenül a jelölttől kérheti be.

forgalomtereles

Folyamatos forgalomterelés az oldalra

Az oldalra irányuló forgalmat folyamatos keresőoptimalizálással (SEO), fizetett Google hirdetésekkel (PPC), közösségi médiamegjelenéssel és tartalommarketinggel biztosítjuk.

ajanlatkeres

Ajánlatkérések az oldalon keresztül

Közvetítői díjaktól mentes, direkt kapcsolat a megrendelővel. Ezáltal a saját folyamatainak megfelelően alakíthatja az ajánlatadást.

Miből gondoljuk, hogy ez jó lesz?

  • Álltunk már „mindhárom oldalon”!
  • Magyar tulajdonban álló KKV alkalmazottjaként láttuk, hogy milyen nehéz megfelelő megrendelésállományt felépíteni jó képesség és minőség mellett is. Valamint, hogy mennyire szűkösek a célzott marketinglehetőségek a gépiparban.
  • Multinacionális cégnél beszállítófejlesztéssel is foglalkozva érzékeltük, hogy a „nagyok” milyen nehezen találják meg a dolgozni vágyó ügyes „kicsiket”. Annak ellenére, hogy ők márpedig jelen vannak!
  • Frissen alapított tervezőiroda társtulajdonosaként pedig megtapasztaltuk a teljes reménytelenséget azzal kapcsolatosan, hogy egyáltalán megkapjuk a lehetőséget arra, hogy megmutassuk mit is tudunk.
  • Hogy egy ezekre megoldást kínáló oldalon még állást is hirdethet és jelöltek között válogathat… Csak a hab a tortán!

Mindezt ugyan mennyiért…

A pontos csomagajánlatokat a regisztráció menüpontban találja, de annyit elárulhatunk, hogy a cégeknek szóló csomag sem kerül többe havonta, mint egy telefonszámla. Az éves díj pedig nem haladja meg egy PR cikk írás + megjelentetés díját a többi médiamegjelenést biztosító oldal jellemző áraival kalkulálva.

Nem ment el a kedvem a regisztrációtól! Hogyan tovább?

Örülünk, hogy nem sikerült elriasztani! A regisztrációhoz kattintson a regisztráció menüpontra és válassza ki az Ön számára megfelelő csomagot! Kérdés esetén pedig keressen az oldalon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!